Volfram Legering Motvikt

volfram legering stav bild

Volfram legering motvikt är en av volfram legering stavar "sedvänjor. Volfram legering motvikt används ofta i bil, motorsport, motorer, hjulvikter, båt, flygplan och så vidare.

Automotive

Hög miljöanpassning, lägre bränsleförbrukning och bättre elektronik för mer komfort och säkerhet i moderna fordon ställer höga krav på Applied Materials. Volfram och molybden produkter av oss tillverkade av högpresterande material vidare till nya nivåer av prestation och garantera maximal effektivitet.

Ökande temperaturer och kompakt, utrymmesbesparande design är kraven från motorgenerationer i framtiden. Högpresterande volfram och molybden produkter är bäst lämplig för tillämpningar i motorer på grund av deras mekaniska, kemiska, fysiska och tribologiska egenskaper. Komponenter tillverkade av volfram tunga legering med densiteter på upp till 18,5 g / cm3 är väl lämpade för högeffektiva vevaxel och svänghjul balansvikter i standardbilar, i racing, sjöfart eller industrimotorbranschen .

Motor Sport

Minimivikten kraven i motorsport formler ofta möts med lätthet som mer exotiska material ger designers möjlighet att skapa lättare och starkare komponenter i sökandet efter bättre prestanda.

Lägga vår ballastvikt bidrar till att ge konkurrensfördelar genom att ge möjligheten att lägga ballast inom trånga utrymmen på exakt rätt plats att både trimma viktfördelning och sänker tyngdpunkten för en tävlingsbil och ändå uppfyller minimiviktkraven.

En lägre tyngdpunkt kan också uppnås genom att tillsätta volfram glidplattor, som även skyddar de nedre delarna av chassit, främst viktiga i F1, där en tur-höjdövervakning planka används.

Motorer

På grund av sin mycket hög densitet, är vår volfram tunga legering ett idealiskt material för att undertrycka vibrationer i statiska eller rörliga delar. Ansökningar om vår volfram tunga legering är: Vevaxlar, kolvar och växelspakar i högpresterande bilar; Turbinblad; Svänghjulen.